Laptopul Dvs., deși nou, funcționează greoi și se comportă ciudat? Rețeaua de calculatoare din birou a scăpat complet de sub control, iar accesul la Internet e un coșmar? Ați investit o mulțime de bani în licențe de Windows, Word și Excel, dar nu simțiți nici o îmbunătățire? Angajații și colaboratorii Dvs. vă solicită mereu noi computere și echipamente costisitoare, dar nu știți ce e cu adevărat important și de unde să începeți?

Înseamnă că a venit momentul să regândiți complet modul cum utilizați un calculator! Vă putem ajuta să descoperiți soluții noi și simple, la care nu vă gândiserăți niciodată. Veți afla că tipul de software pe care îl folosiți poate face diferența. Programele Libere (de care ați auzit, probabil, sub denumirea de „Free Software” sau „opensource”), cele care fac marele Internet să funcționeze zi și noapte, pot veni și în ajutorul firmei Dvs.!

Vă punem la dispoziție servicii de asistență tehnică și consultanță IT - personalizate în funcție de nevoile Dvs. și de realitatea mediului de afaceri din România - bazate pe temelia solidă a sistemului de operare GNU/Linux. Punem în joc o experiență inginerească de mai bine de 25 de ani, pentru a vă oferi:

Ethernet switch